Les rutes del so convidats al 32è Congrés Internacional "Folk Alliance"

El congrés Internacional Folk Alliance, que enguany se celebra del 22 al 26 de gener a la ciutat de Nova Orleans (Louisiana), és un dels congressos musicals més importants de l’Amèrica del Nord.

En aquesta trobada, reservada per als professionals de la música genuïnament americana (un ampli ventall musical que va des del folk més tradicional fins al més contemporani, cantautors, tex-mex, bluegrass, klezmer, americana, celta, old-time, cajun, etc.,.), hi té lloc una gran fira, conferències, taules rodones i també “showcase” (petits concerts) que van des del més clàssic fins al més innovador. La gran assistència d’artistes, mànagers, festivals, editores discogràfiques, institucions públiques i privades, revistes, periodistes i qualsevol altre ofici relacionat amb aquest tipus de música troben la seva oportunitat al Folk Alliance.
Albert Reguant ha estat convidat en aquesta nova edició, la tretzena de la seva carrera, per participar en diversos debats. Durant totes aquests edicions, Reguant ha estat testimoni privilegiat de l’evolució de la música folk nord-americana, cosa que l’ha permès convertir-se en un dels principals especialistes internacionals dels diferents estils d’arrel, des dels més tradicionals als més nous de la música genuïna nord-americana i canadenca.

La presència de Reguant en els grans congressos internacionals de “World Music” és habitual des de fa uns vint i cinc anys, i ha esdevingut un dels periodistes especialitzats amb més reconeixement a l’exterior gràcies a la seva experiència fent programes de ràdio, televisió i escriure en rellevants magazins especialitzats. Tot això l’acredita com a únic representant català a la organització de ràdios europees World Music Charts Europe i d’altres d’internacionals.

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó