Barcelona incrementa els centres de Serveis Socials

34 centres obren des d’aquest mateix dilluns per apropar-se a tots els possibles ciutadans i ciutadanes que es trobin en situació de precarietat, aquests centres són 34 dels 40 centres que disposa la ciutat i que es troben en fase de reobertura escalonada.
Des de la declaració de l’estat d’alarma per la covid-19, Barcelona ha disposat de 9 centres de Serveis Socials de guàrdia, i a partir del 25 de maig es van obrir fins a 20 centres amb atenció presencial. Ara en són 34, i les setmanes vinents s’anirà ampliant l’atenció presencial a persones i col·lectius vulnerables amb l’obertura dels 6 centres restants.

Prioritat a l’atenció de persones i col·lectius en situació d’urgència

Imatge de l’Ajuntament de Barcelona

Els centres continuaran donant prioritat a l’atenció de persones i col·lectius en situació d’urgència, com infants en risc, casos de violència masclista, persones grans o dependents sense suport de l’entorn i situacions de necessitat extrema.
Es podrà demanar hora en cita prèvia al telèfon habitual de Serveis Socials (93 619 73 11) o anar presencialment als centres oberts en cas d’urgència. L’atenció es continuarà prestant prioritàriament de manera telemàtica i presencialment si ho requereix la situació.
L’horari excepcional de l’atenció presencial als centres de Serveis Socials serà de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 hores. L’horari d’atenció telefònica, per la seva banda, serà l’habitual: de dilluns a dijous de 9:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 19:00 hores, i divendres de 9:00 a 14:00 hores. Fora d’aquest horari el centre de referència per emergències i urgències socials és el CUESB.
Al nostre districte tenim el Centre de Serveis Socials a les Cotxeres de Sants, Poble Sec, Numància i La Marina.

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó