Sants, Hostafrancs i Bordeta es mantenen de moment

Fins ara s’han anul·lat la Festa Major de la Font de la Guatlla, Poble Sec i totes les de la Marina, a l’espera que remeti definitivament la pandèmia de covid-19. Totes les festes seran diferents aquest any, amb programacions més reduïdes i mesures de control de l’aforament i les distàncies de seguretat en tots els actes. S’han suspès tots els concursos de cartells que es convocaven des del Districte.

Sants no tindrà concurs de guarnit

Portalada del carrer de Santa Cecília el 2016


La Festa Major de Sants tindrà lloc enguany del 22 al 26 d’agost als carrers de les comissions de festes, que miraran de coordinar les seves activitats perquè es facin simultàniament i distribuir-hi els assistents per evitar aglomeracions: concerts, recitals, xerrades, àpats populars… No hi haurà concurs de guarniment dels carrers, que només hi col·locaran serrells, sostres i parets, per no ocupar la via pública amb les tradicionals portalades. Es proposarà al veïnat de tot el barri guarnir els balcons. El pregó serà tancat i retransmès per ràdio i internet. Tota la programació es presentarà públicament a mitjan juliol.
La Festa Major de la Bordeta tindrà lloc el cap de setmana del 4 al 6 de setembre. La nova Federació de Comissions de Festes treballa per tirar endavant un programa amb més actes unitaris, en què també hi haurà lloc per les tradicionals activitats veïnals als carrers i places de la Bordeta.
Del 2 i l’11 d’octubre, Hostafrancs tancarà aquest cicle festiu especial amb una Festa Major que adaptarà bona part dels actes que tradicionalment organitzen a través de la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs (FAECH), amb la vocació –compartida també en totes les altres festes– de reforçar els vincles veïnals, comercials i culturals dins del barri.

Les festes majors no tindran cartell enguany

Les programacions de totes les festes es tancaran amb menys antelació de l’habitual i es difondran més a través dels canals digitals. Així doncs, queden anul·lats tots els concursos oficials de cartells que convocava el Districte de Sants-Montjuïc per a les festes majors de Sants, Hostafrancs, la Bordeta, la Marina i el Poble-sec.

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó