Alteracions a la L1 durant l’agost

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) executarà dues actuacions per millorar les prestacions de la L1 i la L4, en què s’invertiran 7,6 milions d’euros. Les obres s’han concentrat en el mínim de temps i s’han planificat coincidint amb l’època de l’any amb menys mobilitat urbana, per reduir les molèsties a les persones usuàries.
Des del dilluns 3 d’agost fins al dissabte 29 d’agost (tots dos inclosos), el tram entre Hospital de Bellvitge i Santa Eulàlia, de 5,5 quilòmetres de longitud, restarà tancat. Per tant, quedaran sense servei set estacions (Hospital de Bellvitge, Bellvitge, Av. Carrilet, Rambla Just Oliveras, Can Serra, Florida i Torrassa). L’estació de Santa Eulàlia serà terminal provisional de línia. La resta de la línia 1, entre Santa Eulàlia i Fondo, funcionarà amb normalitat.

La L1 s’interromprà entre Santa Eulàlia i l’Hospital de Bellvitge entre el 3 i el 29 d’agost

La suspensió del servei permetrà executar obres de millora que són incompatibles amb la circulació de trens. En concret, TMB renovarà la via en diferents trams, amb una longitud total d’uns 1.800 metres, i s’actualitzarà el sistema de drenatge en un tram de 500 metres. L’actuació inclou la renovació de dos aparells de via i la instal·lació d’un de nou a la Florida. A més, s’actualitzaran dos enclavaments de senyalització ferroviària i s’adequarà la catenària a la nova topografia de la via. El pressupost de l’actuació és de 4,6 milions d’euros.
Entre les estacions d’Hospital de Bellvitge i Santa Eulàlia s’habilitarà un servei especial de bus que farà el mateix recorregut que el metro amb sortides cada cinc minuts. Aquest bus farà parades a les proximitats de les estacions afectades en els dos sentits. Així mateix, hi haurà un bus llançadora entre l’estació de la plaça Espanya i l’Hospital de Bellvitge que cobrirà tot el trajecte sense fer parades.

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó