Les emissores del barri es solidaritzen amb el gremi de la restauració

Ona de Sants-Montjuïc i Ràdio Hostafrancs han engegat des d’ahir una col·laboració sense precedents, les emissores locals ofereixen als propietaris de bars i restaurants publicitat gratuïta per intentar pal·liar els efectes del tancament decretat per la Generalitat de Catalunya.
A partir d’avui i durant 15 dies, bars i restaurants abaixen les persianes. Només podran funcionar per donar servei als encàrrecs, una decisió que vol frenar la nova onada de contagis per Covid a l’àrea metropolitana de Barcelona. El gremi de la restauració lamenta la decisió, perquè considera que vulnera qualsevol possibilitat de recuperar la caixa perduda durant els mesos de confinament.

Davant d’aquesta situació, la junta de l’entitat Ona de Sants i amb el diàleg dels homònims de Ràdio Hostafrancs emetran a partir d’avui anuncis de restauració del barri sense cap mena de cost, també s’hi sumen locutors i veus comercials que de forma voluntària posaran veu a les falques que ompliran els blocs de les dues emissores. Aquesta decisió s’estendrà fins a la segona quinzena de novembre i es poden sol·licitar mitjançant el correu publicitat@onadesants.com

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó