Ona de Sants-Montjuïc renova la seva cúpula

La darrera assemblea de socis i sòcies de l’Ateneu Popular de Sants del que l’Ona de Sants-Montjuïc forma part, celebrada aquesta tarda, ha decidit donar la seva confiança al projecte de ràdio presentat per la candidatura encapçalada per Man Hoh Tang.

Ànnia Mir assumeix la vicepresidència i sotsdirectora; l’exdirector de l’entitat durant l’etapa 2007-2009, Àlex Barragan, serà cap de programació i tresorer.

La sorpresa d’aquesta assemblea virtual ha estat que el soci Àngel Lacoma, que fou director de l’entitat en el període 1990 al 1999, torna a la junta per ser secretari i assessor.

És la millor junta possible per aquest moment decisiu per l’entitat i ens hi deixarem la pell“, ha assegurat el nou director i afegeix, “ens trobem en una etapa molt complicada i o ens unim més que mai o això no ho salvarà ningú“.

Tant al projecte de candidatura com a la reunió, Tang ha volgut felicitar la tasca de la junta sortint liderada pel soci Germà Bustamante, “no ho ha tingut gens fàcil, però el que ens espera serà decisiu i no podem fallar“.

El que destaquem de la nova junta és que per primer cop hi participen dos exdirectors de l’entitat amb una llarga i consolidada trajectòria dins de la Ona amb la finalitat de poder resoldre una situació molt preocupant pel futur de la ràdio. Un comitè d’experts que plens d’il·lusió i estima per la Ona tornen a agafar la direcció en un moment decisiu.

El director més jove que ha tingut l’Ona

Amb vint-i-set anys, Man Hoh Tang assumeix la presidència i la direcció de la ràdio sent el més jove de la història de l’entitat. Graduat en Ciència Política i Administració per la Universitat de Barcelona, Man Hoh dirigeix des de fa vuit anys el seu projecte la Revista YOUNG on coordina un equip virtual de 48 redactors i redactores i arriba a un públic de més de 12 països.

També realitza un espai musical a la cadena catalana FibracatTV. En el seu currículum podem extreure que va ser director d’estratègia comercial al projecte d’actualització de La Marina -ràdio, publicació i web- el 2017 fins al 2018 i assessor de l’estratègia de comunicació de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona el 2018.

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó