El Temps Mort debat l’increment de la factura de la llum

En un encès debat virtual, els conductors Oriol Janué i Marc Carulla han celebrat aquesta tarda el seu setzè programa del Temps Mort. Temps Mort és un espai radiofònic en el qual joves d’arreu de la ciutat han dedicat l’espai a discutir sobre l’increment de la factura de la llum.

El darrer increment s’ha declarat enmig de l’arribada del fenomen meteorològic Filomena que fa més d’una setmana afectant el nostre país.

Entre els tertulians han parlat de fins a quin punt la mercantilització del servei i el mercat lliure han desemparat a ciutadans que no poden pagar els rebuts, els joves també han traçat una línia sobre quin hauria de ser el poder de l’Estat i les garanties per facilitar l’accés per a les famílies.

Actualment 1 de cada 10 famílies pateixen pobresa energètica al nostre país i això és un dels temes que els joves els ha preocupat més i han participat més activament en aquest espai.

Man Hoh Tang Serradell

http://revistayoung.es/

Vaig ser director d'estratègia econòmica i comercial a La Marina i locutor de ràdio des dels setze anys en aquesta casa. Ara soc director de l'Ona de Sants-Montjuïc mentre segueixo amb el meu projecte personal, la Revista YOUNG España.

Pot ser que vulguis saber més

  • https://edge.mixlr.com/channel/dlyio
  • Ona de Sants-Montjuïc