Programa 91| Novetats musicals + Ressenya + Grup Català + Classicàs

Dediquem menys de 3 segons a la polèmica entre Runa Llena i Universa per la cançó Océanos de soledad. Novetats musicals de la setmana: Accept: No ones master. Cançó inclosa a Too mean to die, estrenat ofiialment ahir 29 de gener via Nuclear Blast. El primer senzill The undertaker el vam presentar al Programa #76, el segon Too mean to die al Programa #81 i el tercer abans de l’estrena, Zombie Apocalypse, al Programa #89.

Rezet: Truth in between. Cançó que dóna nom al nou disc dels alemanys, sortit ahir 29 de gener via Metalville. El primer senzill Populate, delete, repeat, el vam escoltar al Programa #86. Paladine: Entering the abyss. Cançó que dóna títol al que serà el segon disc d’aquest grup grec. Previst pel 26 de març mitjançant No Remorse Records.

Significant Point: Heavy Attack. Cançó que formarà part del primer disc dels japonesos, anomenat Into the Storm i previst pel 7 de febrer via Dying Victims Productions. Un altre senzill és Into the storm i també Deathrider. Sandstorm: Desert Warrior. Cançó que dóna títol al segon EP d’aquest grup canadenc. Previst pel26 de feber via Dying Victims Productions.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui

Legado de una tragedia: El llanto de los ancestros. Cançó inclosa a Britania, la nova entrega de la nissaga comandada per Joaquín Padilla. La Ressenya d’El Rock-Òdrom. Mad Crown: Death in life. Cançó inclosa a la maqueta de 1990 que van treure aquests thrashers de Barcelona. Els Mad Crown estan inclosos al número 4 del fanzine La Cataluña Metálica. Ells són el Grup Català de la Setmana. Eric Moya: A tale that wasn’t right. El cantant català versiona el clàssic dels Helloween. Vam entrevistar l’Eric a El Rock-Òdrom al Programa #32 quan va venir a presentar el disc Against Tyranny dels seus Deldrac.

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó