Autor: Vicente Zambrano González

Convocats els Consells de barri de Sants-Montjuïc

A excepció de Sants, la Marina, la Bordeta, el Districte de Sants-Montjuïc ja anunciat el calendari dels propers Consells de Barri. Una oportunitat per escoltar el calendari d’actuacions del Districte amb el govern de Marc Serra. En general la presentació dels Premis Sants-Montjuïc ocupen un dels temes més repetits en aquesta convocatòria i també ho farà el calendari d’actuacions urbanístiques.

El Poble Sec es realitzarà demà 18 de febrer a dos quarts de set de la tarda. Entre els seus temes es tractarà la Gestió cívica de la Pista poliesportiva Tres Xemeneies i el trascurs del Pla de Barris.

Hostafranc es realitzarà demà 18 de febrer a dos quarts de set de la tarda. Entre els seus temes es tractaran Projectes d’inversió del Barri, Presentació Enquesta Obrim Carrers, Procés Participatiu Entorn estació de Sants. Sobre els recents incidents de talls de suministrament de llum, també serà important la Presentació Grup Afectats Endesa Hostafrancs i el calendari d’obres públiques.

A Font de la Guatlla es realitzarà el 23 de febrer a les sis de la tarda. Com a titular es es presentaran els Grups de treball de mobilitat, jocs infantils i projectes d’inversió a la zona dins del punt de Retorn Demandes Comissió Seguiment. També tindrà gran interés la Presentació Projecte Institut Barcelona Esports.

A Sants-Badal haurem d’esperar al 2 de març a les sis de la tarda. Entre els punts a tractar s’hi abordarà el retorn del Projecte Xera- Cartografia del Barri, un Presentació del Projecte de dinamització Sants Badal, la Presentació Projecte Col·lectiu Horta Juan de Sada i la Presentació Enquesta Obrim Carrers.

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó