Programa 93| Aniversari Sangtraït 30 anys de L’Últim Segell

Cobra Cult Second Gear, Inglorious We will ride, Helstar Clad in Black, August Life The broken Hourglass, Strip Versos Prohibits, Rush Moving Pictures, Sangtraït L’últim segell.

Cobra Cult: Sell your soul. Senzill d’avançament de Second Gear, previst pel 5 de març mitjançant GMR Music.

Inglorious: Messiah. Cançó que pertany al nou disc dels britànics We will ride, sortit ahir 12 de febrer amb Frontiers Records.

Helstar: Dark incarnation (mother of the night) del seu treball Clad in black previst pel 26 de febrer via Massacre Records.

August Life: The brocken hourglass. Cançó que dóna títol al proper EP d’aquest holandesos. Previst pel 19 de febrer mitjançant No Dust Records.

Més música d’El Rock-Òdrom

Strip: Bruixes. Cançó pertanyent al seu disc de 2019 Versos Prohibits. Els Strip estan inclosos al número 4 del fanzine La Cataluña Metálica. Ells són el Grup Català de la Setmana.
Rush: Tom Sawyer. Clelebrem els 40 anys del disc Moving Pictures.
Sangtraït: El guerrer. Celebrem els 30 anys del disc L’Últim Segell. Els Sangtraït v`ren ser el Grup Català de la Setmana a un dels primers El Rock-Òdrom, el del Programa #8.

El Rock-Òdrom: Programa de ràdio en català dedicat al Heavy Metal. Tots els dissabtes en directe a les 13hs a Ona de Sants 94.6 FM (Barcelona) i www.onadesants.cat

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó