Sants-Montjuïc rep 3,2 milions d’euros del fons d’inversió municipal

Amb el suport dels grups parlamentaris al consistori barceloní i ERC, s’ha aprovat una injecció extra a la partida pressupostària de la ciutat de trenta milions d’euros. Amb aquest fons s’invertiran en 83 projectes que es repartiran per tota la ciutat i gestionades des de cada districte. Al districte de Sants-Montjuïc li han cedit l’ús de 3,2 milions d’euros que la regidoria ha delegat a urbanisme i economia sostenible i plural.

Com ha anunciat a través d’instagram a Sants-Montjuïc sabem que aquest projecte permetrà baixar el carril bici de la Gran via entre Plaça d’Espanya i Plaça d’Ildefons Cerdà. Aquest projecta consumirà 1,1M.

També es destinarà mig milió per redactar un projecte executiu de reurbanització, amb l’objectiu de reduir els carrils existents i ampliar les voreres per millorar l’espai dels vianants. Incorporació de carrils bici a l’avinguda Madrid.

S’adquireixen locals a Hostafrancs, Poble Sec i La Marina

Autor: Marc Lozano

La regidoria també ha previst la compra de locals als jardins de la Mediterrània a la Marina de Port, al carrer de la Creu Coberta a Hostafrancs i Poble Sec amb la finalitat d’instal·lar comerços de proximitat i de l’activitat sostenible i plural.

Com assegura la notícia, “l’objectiu és l’adquisició de locals per part de l’Ajuntament per posar-los a disposició del comerç de proximitat i de l’activitat econòmica sostenible i plural, prioritzant locals amb llicència de restauració al carrer de Blai, locals als jardins de la Mediterrània i locals tester a Creu Coberta

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó