Una activitat mostra com serà l’impacte sense cotxes al carrer Leiva

Una de les darreres mesures que preveu el consistori és treure del carrer Leiva els cotxes que circulin davant l’Institut Escola Arts, el tram afectat comprèn l’espai entre els carrers d’Hostafrancs de Sió i de l’Àliga. En aquest espai s’instal·laran jardineres, bancs, grades amb taulons de fusta i jocs infantils amb boles de formigó.

Aquest cap de setmana les veïnes han pogut conèixer el projecte de primera mà, explicat per dinamitzadores, com serà la nova realitat pel veïnatge.

La nova seu de l’Institut Escola Arts té dos accessos pel carrer de Leiva, un d’ells a la cantonada amb el de l’Àliga, on a les hores d’entrada i sortida es concentren alumnes i famílies en unes voreres no prou amples. Tenint en compte que el volum de trànsit en aquest tram tampoc no és molt elevat i que no hi ha guals d’accés a pàrquings, s’ha decidit treure el trànsit de Leiva entre els carrers d’Hostafrancs de Sió i de l’Àliga.

El projecte forma part del programa municipal Protegim les Escoles, desenvolupat d’acord amb el veïnat i la comunitat educativa del centre i tindrà un cost de 88.700 euros. Les obres es duran a terme a l’estiu d’aquest any.

Man Hoh Tang Serradell

http://revistayoung.es/

Vaig ser director d'estratègia econòmica i comercial a La Marina i locutor de ràdio des dels setze anys en aquesta casa. Ara soc director de l'Ona de Sants-Montjuïc mentre segueixo amb el meu projecte personal, la Revista YOUNG España.

Pot ser que vulguis saber més

  • https://edge.mixlr.com/channel/dlyio
  • Ona de Sants-Montjuïc