Programa 97 | Novetats + Ressenya + Grup Català + 20 anys de El Ángel Caído Avalanch

Novetats musicals de la setmana:

Thunder: Last one out turn off the lights, del disc All the right noses, sortit ahir divendres 12 de març mitjançant BMG.

Screamachine: The metal monster. Senzill de presentació del que serà el primer disc, homònim, d’aquesta bana d’Itàlia.

Bloodbound: Creatures of the dark. Primer senzill de Creatures of the dark realm, novè disc del grup de Suècia previst pel 18 de maig via AFM Records.

Warriror Path: Neverending fight. Cançó inclosa al segon àlbum d’aquesta banda de Grècia, The mad king, editat el 5 de març amb Symmetric Records.

Blaze Bayley: 18 flights. Primer senzill del nou disc del cantant anglès, War within me, previst pel 9 d’abril.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui: Haches: El café. Cançó inclosa a Canciones para ti, el debut d’aquesta banda de Madrid. La ressenya d’El Rock-Òdrom.

Slam Assault: Megalodon. Senzill editat pels barcelonins l’any 2014. Els Slam Assault estan inclosos al número 4 del fanzine La Cataluña Metálica. Ells són el Grup Català de la Setmana. Avalanch: El Ángel Caído. Celebrem els 20 anys de la sortida d’aquest disc.

Man Hoh Tang Serradell

http://revistayoung.es/

Politòleg de formació, vaig ser Director d'estratègia econòmica i comercial a La Marina i locutor de ràdio desde els setze anys en aquesta casa. Ara sóc Director de la Ona de Sants-Montjuïc.

Pot ser que vulguis saber més

  • https://onastream.no-ip.info:8000/live#.mp3
  • Ona de Sants-Montjuïc