Hatim Azahri: “Al nostre barri s’inverteix poc als joves”

A partir d’una nota de veu compartida a Radioactius, hem pogut saber que una entitat del Poble Sec, Joves Units del Poble Sec, porta reclamant un espai jove desde fa deu anys. El seu portaveu, Hatim Azahri, ha parlat aquesta setmana als serveis informatius del Tercer Districte per reclamar accions per part del districte de Sants-Montjuïc.

Ha assegurat que els tècnics anunciaven que a curt termini impulsarien la creació d’un dinamitzador al barri, el que ha reafirmat “que una persona sola no pot dinamitzar tot un barri, és imposible. Hi han molts professionals dedicats al lleure, dedicats al jovent, però no hi arriben a assolir a tothom” i sentencia, “la prioritat és l’equipament i després el dinamitzador“. Considera que la proposta és equiparable a posar una tireta a un problema molt gros.

No hi han equipaments, recursos, ni espais pels joves

Sobre 12@16, equipament que es projecta un procés de dignificació en el Pla de Barris del Poble Sec abans del 2023, considera que no es pot entendre com a solució d’aquesta demanada, perquè es tracta d’un equipament per adolescents, no contemplaria un entorn per als joves de 17 a 29 anys. “Ja ho hem dit abans, dignificar un espai de cent metres quadrats quan tens una presència de joves, es queda molt petit” afirma Azahri, “hem de donar una continuïtat a això, als setze anys crear un equipament que t’acompanyi fins als 29. No es pot fer una feina tan bona i als setze se’ls abandoni“.

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó