Poble Sec recupera receptes històriques

Del 28 de març al 28 d’abril, una desena de restaurants del Poble Sec ofereixen tapes amb l’assessorament del Museu d’Arqueologia de Catalunya, per recuperar elaboracions i mètodes de cocció d’altres moments històrics i connectar el barri amb el passat, per tal d’emprendre un viatge en el temps a través de la gastronomia.

L’Arqueotapa convoca un concurs a Instagram, auspiciat per Gato News, l’agenda cultural en format estovalles. El premi és un exclusiu tast de vins per a dues persones a la Sala Roma del MAC, ofert per la distribuïdora de vins Entrevins. Per participar-hi, has de compartir una imatge de la tapa que hagis tastat amb l’etiqueta #arqueotapa2021. Hi pots penjar tantes fotografies com tapes tastis. El sorteig per triar la persona guanyadora es farà el 29 d’abril i el resultat es comunicarà en forma de story a @Menjat.cat.

Aquesta primera edició de L’Arqueotapa neix de la col·laboració entre el MAC i el projecte cultural Menja’t Montjuïc, creat l’any passat per vincular l’oferta cultural de Montjuïc amb l’activitat gastronòmica del Poble-sec. La iniciativa, liderada des del restaurant Petit Montjuïc, compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona a través del programa “Impulsem el que fas” de Barcelona Activa.

Redacció

Pot ser que vulguis saber més

  • https://edge.mixlr.com/channel/dlyio
  • Ona de Sants-Montjuïc