Ona de Sants-Montjuïc col·labora amb el projecte de Ràdio escola

Una activitat impulsada pel Museu de Ciències Naturals de Barcelona i gestionada a través de l’equip de COMSOC – Comunicació Social, omplirà d’infants i adolescents locutores a la programació de la primera ràdio de Sants-Montjuïc amb una programació escolar.

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona ha desenvolupat un projecte educatiu conjuntament amb el Jardí Botànic anomenat “Connectem amb les abelles: la vida en joc“. Aquest projecte consisteix a apropar la importància per a la vida dels pol·linitzadors com les abelles perquè tot funcioni i fer un paral·lelisme amb els pol·linitzadors socials (entitats de proximitat). L’equip de COMSOC – Comunicació Social ha dissenyat aquest projecte que té com a finalitat promocionar el teixit associatiu amb l’entorn escolar.

L’apropament a la iniciativa es realitza a través d’una entrevista radiofònica després d’una preparació prèvia a l’aula, se’ls hi plantegen reptes i el darrer dia enregistren les entrevistes amb un convidat especial, aquest darrer pas entren les emissores locals.

L’Escola Verdaguer i l’INS El Bosc són dos dels centres que ens visitaran enguany amb tres grups de 6è de Primària i un grup de 1er d’ESO, respectivament. Els enregistraments d’aquestes entrevistes es duran a terme els dilluns 12 i el 19 d’abril als estudis del carrer de Premià i s‘emetran al llarg del mes de maig després dels informatius del Tercer Districte (Dissabtes a les 12 h).

Agenda

Data d’emissióEscolaEntitat
1 de maigEscola Jacint VerdaguerCERHISEC
8 de maigINS El BoscGalanthus
15 de maigINS DomènechFridays For Future
22 de maigEscola Jacint VerdaguerAss. Casa de la Premsa
5 de junyINS DomènechEixample Respira
12 de junyINS DomènechExtinció o Rebel·lió
19 de junyEscola Jacint VerdaguerSindicat de Barri
26 de junyINS DomènechFridays For Future
Totes les emissions es realitzaran després de l’espai Tercer Districte (12:05 h, hora aproximada)

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó