Els centres cívics comencen el segon trimestre en format virtual

Sembla que l’Institut de Cultura de Barcelona manté l’inici del segon trimestre de tallers a la modalitat virtual. El motiu és que a diferència de les Biblioteques de Barcelona que ja organitzen activitats des del passat mes de gener, els centres cívics no entren en la tipologia que engloba les biblioteques i per això s’han mantingut apartades per oferir programacions presencials.

Així com el Centre Cívic La Cadena a la Marina de Port avui celebrava poder desenvolupar una activitat presencial amb les indicacions del PROCICAT i a l’aire lliure, la resta de centres de la ciutat obren temporada només en el format virtual. Així han estat informades les persones inscrites als tallers que mencionen la resolució SLTT/971/2021 que modifiquen les mesures en matèria de salut pública per la contenció del brot pandèmic.

Podria canviar el dilluns

El dilluns vinent la Generalitat li vencerà la data de les condicions per limitar la mobilitat, la realització d’activitats i que de retret, afectaria el desenvolupament de tallers als centres cívics. Si res no canvia la setmana vinent els centres cívics podríen recuperar la normalitat absoluta.

Actualment la situació que viuen és ambigua, perquè no poden fer tallers, però si se’ls permeten acollir espectacles amb un aforament limitat.

Redacció

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó