Escolars donen la benvinguda a la primavera

Ràdio Hostafrancs| Escoles d’Hostafrancs planten amb els jardiners municipals. Amb l’arribada de la primavera, 14 escoles han plantat juntament amb els jardiners i jardineres de la ciutat a un espai verd de cada districte. A Sants-Montjuïc, l’alumnat de l’Escola Joan Pelegrí i de l’Institut Escola Arts d’Hostafrancs ho han fet a la plaça de Joan Pelegrí.

L’alumnat de les escoles ja havia preparat prèviament a classe l’activitat a partir d’unes fitxes pedagògiques que els explicaven les espècies que plantarien, així com el dia a dia i les tasques que fan els jardiners i jardineres de la ciutat.

A cada un dels espais verds, s’ha realitzat una xerrada pedagògica sobre les espècies a plantar, les característiques de l’espai on es feia la plantada i la descripció de les tasques a realitzar. Posteriorment s’ha realitzat la plantació d’aquestes espècies vegetals.

La iniciativa ha permès treballar amb els infants la importància de comptar amb una ciutat més verda, de tenir cura i corresponsabilitzar-se del verd, i posar en valor la necessitat d’enverdir diferents espais urbans tenint en compte tots els beneficis que implica: major benestar, una major capacitat d’adaptació al canvi climàtic, més salut, lleure actiu, etc.

Redacció

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó