amazon.es

Cantautors. Angel Olsen, Aida Oset i Núria Graham

En aquesta edició d’Ona Cultural, parlem de música, concretament de cantautores: Angel Olsen i les novetats que ens porta per als propers mesos, com “Alive and Dying (Waving, Smiling),” cançó del proper Song of the Lark and Other Far Memories box, el llançament de la qual està previst per al 7 de Maig amb el segell Jagjaguwar.

Tot seguit, hem comentat el monòleg ‘La lleugeresa i altres cançons’, de Teatre Nu, obra coescrita per Ivan Benet i Víctor Borràs, dirigida pel primer, i interpretada brillantment per Aida Oset, reconeguda actriu que ens ha sorprès com a cantautora, amb una veu preciosa i una música que té molta personalitat, amb peces molt intimistes. Hi seran a Sala Atrium fins el 9 de maig.

A ‘La lleugeresa i altres cançons’, una infermera es troba amb ella mateixa i s’obre explicant el que l’hi ha passat, fent un viatge a través de la seva història i el seu interior. Una obra exquisida i molt original que ens convida a sentir-la intensament.

I finalment, hem escoltat dues peces molt recents de Núria Graham: ‘At last’ (Cara A) i ‘Ready To Fool You’ (Cara B), que conformen el seu darrer single, que podeu trobar a Primavera Labels.

https://www.ivoox.com/player_ej_69083233_6_1.html

Àngel Lacoma

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó