Projecció del Centre Social de Sants després de les obres

Es rehabiliten el Centre Social de Sants i l’INS Joan Coromines

A través d’una presentació virtual realitzada el passat dimarts, el consistori anunciava el seu pla de rehabilitar els dis equipaments. El centre social de Sants, situat al carrer Olzinelles i que ocupa uns 350 metres quadrats en tres pisos, iniciarà la seva intervenció amb la finalitat d’una rehabilitació completa a causa del deteriorament de l’interior.

Un altre dels motius que impulsa aquesta obra serà rectificar els dos metres que sobrepassa aquesta construcció del pla d’urbanisme que limita la construcció edificable a la part del fons. També es tindrà en compte aportar lluminositat a l’interior i un canvi estètic a l’interior. A causa de les pressions veïnals es mantindrà intocable la façana pel seu valor sentimental i històric.

Projecció del Centre Social de Sants després de les obres

Més espai a l’INS Joan Ccoromines

També en aquesta presentació s’ha donat a conèixer un altre focus d’intervenció al barri d’Hostafrancs que permetrà una ampliació de l’INS Joan Coromines. L’edifici situat al carrer de la Bordeta introduirà canvis significatius al centre dotant nou espai docent i modernització del centre que permetrà acollir la nova seu de l’Institut i escola Arts. Aquestes obres s’iniciaran durant aquest 2021 i tenen data de finalització per al curs 2022-2023.

Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó