Jordi Bernús: “Acuitar una estrella Michelin no surt a compte”

Avui, el cuiner internacional Jordi Bernús, que ha feinejat a restaurants com El Bulli, ha visitat els micròfons dels Informatius del Tercer Districte a Ona de Sants-Montjuïc per parlar del seu projecte culinari, “Sants Es Crema”, i del calendari Golafre que organitzen els restauradors de Sants a través de la Denominació d’Origen Sants amb el carbassó com a element principals de les seves propostes.

A més a més, també ha aprofitat aquesta entrevista per parlar del tanatori de Sants, lamentant la inversió que està fent l’Ajuntament en aquest nou equipament del carrer Comtes de Bell-lloc i explicar l’elaboració d’una recepta d’amanida.

Adrià Patiño Gadea

Soc l'Adrià, estudiant de Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. He col·laborat a diferents mitjans de comunicació d'àmbit local i, en aquesta nova etapa a Ona de Sants, busco donar veu als habitants del districte i explicar aquelles històries encara desconegudes.

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó