Marc Serra valora positivament la meitat del seu mandat

Aquesta setmana el govern de districte ha fet balanç de l’Equador del seu mandat que ha de culminar el proper 2023. Marc Serra anuncia que la centralització d’equipaments públics i autogestionats a Can Batlló es troba més a prop que mai. Recordem que ja sabem com seran els seus entorns, al gener compartíem plànols de l’espai de 23.000 metres quadrats d’espai verd amb un pressupost de 12,3 milions d’euros i que ha de culminar el pròxim mes de febrer de 2023.

En aquesta trobada amb altres grups municipals ha valorat molt positivament la gestió davant la crisi econòmica que ha estat provocada per la COVID-19. Altres grups com Ciutadans han lamentat que les respostes dirigides al comerç han arribat tard i JuntsXCat que no es comparteixi el calendari d’actuacions del regidor, a la que ERC en una entrevista a Ona de Sants-Montjuïc critica que el govern de districte improvisa.

Man Hoh Tang Serradell

http://revistayoung.es/

Vaig ser director d'estratègia econòmica i comercial a La Marina i locutor de ràdio des dels setze anys en aquesta casa. Ara soc director de l'Ona de Sants-Montjuïc mentre segueixo amb el meu projecte personal, la Revista YOUNG España.

Pot ser que vulguis saber més

  • https://edge.mixlr.com/channel/dlyio
  • Ona de Sants-Montjuïc