terrorweekend.com

Homonatges cinematogràfics

Hem iniciat la nostra secció Ona Cinema amb l’homenatge al director i productor Richard Donner (1030-2021) i el Premio Nacional de Cinematografía 2021 per a l’actor José Sacristán.

Tot seguit, hem comentat el rodatge de ‘Camera Café, la película’, dirigida per Ernesto Sevilla i amb guió d’ell mateix amb Joaquín Reyes i Miguel Esteban. Al repartiment, una gran part del corresponent a la sèrie que va néixer l’any 2002 sota el nom de ‘Café Express’: Arturo Valls, Carlos Chamarro, Esperanza Pedreño, Carolina Cerezuela, Joaquín Reyes…

Arriba el Festival Nits de cinema oriental de Vic! Hem entrevistat Lydia Sánchez-Collado, amb qui hem fet un recorregut per la programació de la mostra, que tindrà lloc del 20 al 25 de juliol a la capital d’Osona.

Finalment, amb la Irene hem parlat sobre tres sèries mítiques: ‘Las chicas Gilmore’, d’Amy Sherman-Palladino, ‘Friends’ de David Crane i Marta Kauffman, i ‘Twin Peaks’ de David Lynch. I parlant de l’estiu, recomanem ‘Alexa and Katie’, de Heather Wordham i Matthew Carlson, arriba nova temporada de ‘Virgin River’, de Sue Tenney, que ens refrescarà amb els seus paisatges i ‘The Good Doctor’, de David Shore amb Freddie Highmore (també protagonitza ‘Leonardo’).

Àngel Lacoma

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó