Una ofrena floral passada per aigua

Aquest matí l’església de Santa Maria de Sants ha rebut als organitzadors de la festa major a la cita lírica del toc de queda de la festa del barri santsenc. Enguany ha plogut les primeres hores del matí, el que ha comportat que el públic general li hagi costat apropar-se a l’esdeveniment.

Els nostres ulls invisibilitzen l’entorn que vivim” el desig d’aquesta ofrena ha tingut un protagonisme en l’actualitat social, l’empatia per la solidaritat i crear una societat digna, social i humana. Ha recordat els desnonaments, la crisi econòmica i la precària situació del comerç.

Ha iniciat l’ofrena representant del districte, tot seguit els representants de les comissions de festa major.

Bona festa major, Sants!

Per primer cop l’acte líric s’avança al pregó, el que fins feia dècades no havia passat. Han participat les vuit comissions de festes, la federació de carrers i els comerciants de Sants. Enguany sense pilar dels borinots per tancar l’acte.

S’ha pogut veure a la presidenta de Sants-Montjuïc Neus Munté, al regidor de Sants Marc Serra, Albert Batlle, Josep Bou, Jordi Martí i altres regidors d’altres forces polítiques municipals.

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó