Mossos d’Esquadra demana la col·laboració ciutadana per trobar el presumpte autor de l’assassinat del menor al Poble Sec

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Barcelona investiguen la mort d’un nen ahir a la nit a Barcelona.

Cap a dos quarts d’onze del vespre, agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona van trobar el nen, de 2 anys d’edat, a l’interior d’una habitació d’un hotel del districte de Sants-Montjuïc i es van activar els Sistema d’Emergències Mèdiques.

S’ha obert una investigació per esbrinar les circumstàncies d’aquest incident i la seva autoria. El Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona ha decretat el secret de les actuacions.

Minut de silenci

Tant a plaça de Sant Jaume com als Jardins de Can Mantega, el consistori barceloní ha anunciat la celebració d’un minut de silenci en record de la víctima de dos anys. L’acte estarà present el regidor Marc Serra, Castellers de Sants i membres de la Federació de carrers de la festa major de Sants, autoritats i veïnes del barri.

Tot i la tragèdia, es mantenen a hores d’ara les activitats previstes per a la festa major de Sants per avui dimecres i demà dijous.

Man Hoh Tang Serradell

http://revistayoung.es/

Vaig ser director d'estratègia econòmica i comercial a La Marina i locutor de ràdio des dels setze anys en aquesta casa. Ara soc director de l'Ona de Sants-Montjuïc mentre segueixo amb el meu projecte personal, la Revista YOUNG España.

Pot ser que vulguis saber més

  • https://edge.mixlr.com/channel/dlyio
  • Ona de Sants-Montjuïc