L’Ins Emperador Carles comença un taller de ràdio

Ha tornat la normalitat per al cos docent del districte i en molts casos arrenquen amb piles renovades i noves idees i projectes per a l’alumnat. Una d’aquestes ofertes ja en vam parlar al mes de juny en una visita als informatius del Tercer Districte, on s’estava plantejant un taller de ràdio escola que sigui transversal a les competències comunicatives dels alumnes.

Ona de Sants-Montjuïc entra a formar part de la proposta de ràdio institut a l’Institut Emperador Carles, oferint coneixements al professorat, en un projecte conjunt, i a l’alumnat. De fet avui, Man Hoh Tang, director de l’entitat, ha ofert una classe magistral sobre com locutar per a cada format radiofònic – l’informatiu, el magazín, l’entrevista, la meteorologia i la presentació-.

Empe FM iniciarà la seva incursió al mitjà en les setmanes vinents. El resultat s’emetrà abans dels informatius. Segons el que es va decidir a través del professor Carles, encarregat de música i del projecte, aquesta emissió inclouria entrevistes a entitats de la zona, notícies del centre redactades i locutades pels estudiants i meteorologia, entre d’altres. Sempre amb una finalitat educativa, social i amb valors comunitaris.

Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó