Ciutadans defensarà protegir els mitjans de comunicació local al ple

El pròxim dia 7 d’octubre de 2021, a les 18:00 hores, hi ha convocat la sessió ordinària del ple del Consell del Districte, que tindrà lloc al Saló de Plens de la seu del Districte.

En aquest primer contacte, després de les vacances d’estiu, es tractaran temes sobre emergència climàtica, s’emetran els informes preceptius dels centres d’allotjament de Riera Blanca núm. 149 i l’Avinguda Paral·lel 25-3; també s’aprovarà el renom dels Jardins de Ramon Margalef i López a l’anterior espai denominat Jardí d’Aclimatació de Barcelona a Montjuïc.

ERC demanarà els informes de l’incivisme denunciat en els darrers sis mesos i demanarà convocar un Consell de Barri extraordinari; JxCat volen abordar la pèrdua del català com a llengua preferencial entre les joves; i Ciutadans demanarà protegir a través de més inversió els mitjans de comunicació.

Protegim la tasca dels mitjans de comunicació local

La pregunta formulada pel grup municipal C’s diu: “Garantir els recursos humans, econòmics, logístics i, si s’escau, proporcionar els espais o locals adients dins el Districte, perquè els mitjans de comunicació de Sants-Montjuïc puguin seguir desenvolupant la seva tasca informativa amb totes les garanties de continuïtat“. Aquesta demanda apareix un any de l’anunci dels problemes de continuïtat que té Ona de Sants-Montjuïc.

El portaveu municipal, David Labrador, ja havia anunciat prèviament la seva preocupació per salvar Ona de Sants-Montjuïc i ha reconegut públicament i off the record, la feina desenvolupada per aquesta casa en les gairebé quatre dècades en funcionament.

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

1 Comenta

Els comentaris estan tancats.

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó