Vuit ferits lleus per un incendi a l’hospital Sant Joan de Déu-Numància

Article de Ràdio Hostafrancs| Vuit persones han resultat ferides lleus per inhalació de fum en un incendi que declarat aquesta matinada de dimecres 6 d’octubre a l’Àrea de Pisquiatria de l’hospital Sant Joan de Déu al carrer Numància. El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) ha hagut de traslladar dues persones a l’Hospital Clínic, altres dues al Sagrat Cor, dues més a l’Hospital del Mar i altres dues a l’hospital Plató.

Tots els afectats han patit intoxicació de caràcter lleu. A més, el SEM ha desplaçat 10 ambulàncies i ha atès quatre persones més, a les quals han donat d’alta de seguida.

El foc s’ha declarat abans de les dues de la matinada. Hi han actuat els Bombers de Barcelona i, segons informa l’Ajuntament, les instal·lacions de l’hospital Sant Joan de Déu al carrer Numància no han patit danys importants a causa del sinistre. No s’ha precisat encara la causa del foc, que no ha afectat l’estructura de l’edifici.

Man Hoh Tang Serradell

http://revistayoung.es/

Vaig ser director d'estratègia econòmica i comercial a La Marina i locutor de ràdio des dels setze anys en aquesta casa. Ara soc director de l'Ona de Sants-Montjuïc mentre segueixo amb el meu projecte personal, la Revista YOUNG España.

Pot ser que vulguis saber més

  • https://edge.mixlr.com/channel/dlyio
  • Ona de Sants-Montjuïc