Llorenç Porxas: “Els clients, quan portes molts anys, són amics”

L’emblemàtic establiment del número 70 del carrer de Sants ha anunciat al seu aparador l’imminent tancament del negoci familiar. L’establiment que va començar el 1899 anuncia el tancament a finals de novembre, després de cent vint-i-dos anys al servei del consumidor de proximitat.

En Llorenç Porxas i Comas regenta l’establiment des de fa més de cinquanta anys i abaixar la persiana representa un nou rumb empresarial. Tot i que se sent optimista, sap que trobarà a faltar el caliu del barri havent vist els grans episodis de la història recent del districte.

La pèrdua d’un negoci centenari ha colpejat a veïns i associats del carrer de Sants. L’empresa ha decidit centrar-se a proveir a la ferreteria industrial i per tant es desplaça tot els seus efectius a l’Hospitalet.

Man Hoh Tang Serradell

http://revistayoung.es/

Vaig ser director d'estratègia econòmica i comercial a La Marina i locutor de ràdio des dels setze anys en aquesta casa. Ara soc director de l'Ona de Sants-Montjuïc mentre segueixo amb el meu projecte personal, la Revista YOUNG España.

Pot ser que vulguis saber més

  • https://edge.mixlr.com/channel/dlyio
  • Ona de Sants-Montjuïc