Sants Badal reclamen més neteja al consell de barri

Aquesta setmana hem escoltat als veïns i veïnes de Sants Badal. A l’informe del regidor s’ha mencionat el reforç per la neteja al districte i la inversió de 4M€ per a la reformulació de la plaça de l’olivereta. 

El regidor ha declarat que la visita i posterior informe de la Síndic de Greuges en aquest barri està un 98% d’acord, un informe que traça les mancances de tots els governs municipals per no habilitar carrers amables amb la mobilitat de les persones amb discapacitat, la manca d’espai verd o la inexistència d’equipaments municipals.

La neteja ha estat dels principals temes que més ha preocupat a la ciutadania, però també el soroll que provoca els entorns del nou poliesportiu del carrer de Roger. Sobre aquesta qüestió el regidor ha deixat clar “que l’equipament està dotat de totes les regulacions pertinents, malgrat ser coneixedor d’algunes queixes”.

Adrià Patiño Gadea

Soc l'Adrià, estudiant de Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. He col·laborat a diferents mitjans de comunicació d'àmbit local i, en aquesta nova etapa a Ona de Sants, busco donar veu als habitants del districte i explicar aquelles històries encara desconegudes.

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó