Entitats socials, culturals i educatives del districte es mobilitzen per La Marató de TV3

El proper diumenge 19 de desembre, el carrer de Sants acollirà l’acte central de la Marató de TV3 als nostres barris, amb una matinal d’activitats plena de música, actuacions, cultura popular i activitats infantils.

Un any més, les entitats dels nostres barris tornen a mobilitzar-se per donar suport a la Marató de TV3. Enguany, la Marató es dedica a la salut mental.

La Marató de Sants, Hostafrancs i la Bordeta està organitzada per l’AVCI El Triangle de Sants, la Banda i Majorets Triangle de Sants i l’Associació Lúdica Sants Niggurath amb el suport del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, Sants 3 Ràdio, la Fundació La Marató de TV3 i més d’una trentena d’associacions del barri.

L’acte central serà el proper diumenge 19 de desembre d’11 a 15 h al carrer de Sants, concretament davant de les Cotxeres de Sants. Serà un matí amb moltes activitats:actuacions musicals, recital poètic, dansa, cant doral, tallers infantils… Us hi esperem!

Dies abans ja s’han programat activitats paral·leles per recaptar diners per a aquesta iniciativa solidària.

Podeu consultar aquí tota la programació

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó