El Presente* entrevista al xef Sergi Martínez i a la dissenyadora Wendy Ruiz

El programa dirigit per María José Segura, El Presente* comptarà amb la visita de Sergi Martínez, xef del restaurant El Jardí de Can Figueres, de Granollers i a Wendy Ruiz dissenyadora de moda d’alta costura de l’Atelier de Wendy.

El restaurant El Jardí de Can Figueres, de Granollers, és un dels quatre establiments catalans que els dies 8 i 9 de novembre van participar a la final del Concurs de Pintxos i Tapes de Valladolid, un dels certàmens gastronòmics més prestigiosos de l’Estat espanyol.

És el cinquè any consecutiu que el xef del restaurant vallesà, Sergi Martínez, participa en aquest campionat de tapes d’autor, en què arribat a guanyar el premi al Millor Concepte Gastronòmic de l’edició de 2019 pel seu bombó de rap amb crumbé de gamba.

Wendy Ruiz destaca la seva dilatada trajectòria perfilant la silueta femenina en els seus prestigiosos dissenys per a vestits de nit, en aquesta trobada coneixerem els seus projectes per a la nova edició de la Christmas Fashion Day, una desfilada inclusiva acompanyada d’altres dissenyadors.

Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó