Arranca la vint-i-setena edició de La Maratona

L’acció solidària organitzada per la ràdio comunitària Ona de Sants-Montjuïc s’inicia aquest dilluns 20 de desembre i s’estendrà fins al 4 de gener. Enguany tornen a participar les biblioteques Vapor Vell i Montserrat Abelló com a punts de recollida; els centres esportius del Club Esportiu Mediterràni; i els estudis de la Ona de Sants, al carrer de Premià 15.

Com a novetat, s’estrena la FAB Casa del Mig al Parc de l’Espanya Industrial com a nou punt cèntric de recollida de joguines. Enguany s’estrena el web onadesants.cat/maratona per poder oferir tota la informació i horaris de cada punt de recollida.

Aquest 2022 ja seran vint-i-set vegades que sonen aquelles veus dient “Una joguina és un somriure”. Per primer cop La Maratona es va organitzar el 1996 per Juanma Sánchez i Àlex Barragán, dos socis voluntaris de la primera emissora del districte.

“Regala el que t’agradaria rebre”

Ha canviat molt d’ençà dels orígens, però l’esperit de la solidaritat no pas. Enguany, més enllà de les joguines, es podrà aportar material escolar, llibres i contes. Això sí, recorda que són regals per a petita infància i no tenen cabuda aquelles joguines que promocionin rols de gènere sexistes o bel·ligerants i que siguin aportacions noves, un terç de les joguines recollides anys anteriors estaven brutes o faltaven peces.

La Maratona no és una competició, no cerquem batre rècords ni titulars, només poder arribar a infants per recordar-los que poden seguir somiant en aquestes dates especials.

Una marató a la ràdio

Unes setanta-dues hores de ràdio en directe amenitzaran les darreres hores de la programació especial de La Maratona, com cada any. Voluntaris procedents dels diferents programes que defineixen la nostra programació actualment, s’han organitzat per oferir una marató radiofònica que donarà punt final a la recollida amb la retransmissió de la cavalcada de reis al barri de Sants i les Corts.

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó