Joan Ramon Riera: “Volem governar amb la ciutat”

El regidor de les Corts, Joan Ramon Riera, ha respost al portaveu d’ERC sobre l’entrevista a Ona de Sants-Montjuïc. Considera que el seu govern ha estat més actiu que no pas el seu partit que segons diu, ha fet molt de mal amb la independència. En les intervencions s’ha mostrat ferm i anuncia que la colònia Castells van al millor ritme possible.

Sobre els projectes que veurem finalitzats per a l’any vinent s’inclou l’espai Barça, el campus sud o els jardins de la Colònia Castells. També ha explicat que ja s’ha signat el conveni per a setanta anys més de la gestió del Monestir de Pedralbes. També ha mostrat la seva preocupació per aconseguir que les joves puguin veure el seu projecte de futur al seu districte. I finalment, sense embuts, el regidor ha expressat les seves ganes per repetir en el càrrec al districte de les Corts.

Man Hoh Tang Serradell

http://revistayoung.es/

Vaig ser director d'estratègia econòmica i comercial a La Marina i locutor de ràdio des dels setze anys en aquesta casa. Ara soc director de l'Ona de Sants-Montjuïc mentre segueixo amb el meu projecte personal, la Revista YOUNG España.

Pot ser que vulguis saber més

  • https://edge.mixlr.com/channel/dlyio
  • Ona de Sants-Montjuïc