Xerrada: ‘Les pantalles, xumet emocional dels nostres fills?

Text: Redacció, Casal Cívic i Comunitari Magòria

Dimarts 12 de juliol a les 5 del vespre es farà la xerrada ‘Les pantalles, xumet emocional dels nostres fills?’ per a famílies amb infants de 4 a 10 anys. Es realitzarà al Casal Cívic i Comunitari Magòria ubicat a Gran Via de Les Corts Catalanes 247. És totalment gratuït.

La ponent serà Rosamaría Aguilar, llicenciada en dret. Màster en direcció d’associacions de temps lliure. Títol de monitora d’afectivitat i sexualitat. Ha realitzat un curs de capacitat d’orientació familiar. És la coordinadora del Programa d’Educació Audiovisual dut a terme en centres educatius de tota Espanya i Andorra, que tracta la relació i els efectes de les pantalles en el cervell, prevenció de mals hàbits i els bons usos que s’han de fomentar entre els adolescents. Escriu articles de forma periòdica en la revista Contraste de l’Associació.

És important mencionar que aquesta xerrada comptarà amb un espai de mainada gratuït per a famílies que ho necessitin, amb inscripció prèvia al Casal al telèfon 93 432 48 01 amb la col·laboració de l’Associació de Veïns i Amics de Magòria (AVAM).

Pollyana Hernández

=)

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó