El Festival GREC 2022 arriba al Centre de les Arts Lliures amb ‘El Missioner’

Text: Redacció, Comunicació Fundació Joan Brossa. Imatge: Comunicació Fundació Joan Brossa.

Dimarts 12 de juliol el Festival GREC 2022 arriba al Centre de les Arts Lliures amb l’última creació de La Virgueria.

‘El Missioner’ convida a reflexionar sobre els videoclips i la música mainstream com a colonitzadors culturals, capaços d’exportar a tot el planeta uns valors determinats que van des de la manera de relacionar-nos entre nosaltres, fins al dret a la possessió, passant per la manera en què hem de viure la sexualitat i les estructures familiars.

Isis Martín i Aleix Fauró cocreen aquesta peça que compta amb les actuacions d’Esmeralda Colette, Guillem Gefaell, Maria Garrido, Isis Martín i Alba Sáez i que ens proposa una crítica al poc compromís social d’una de les eines audiovisuals més potents de l’actualitat. Amb música en directe, text, moviment i projeccions. ‘Els Missioners’ interpel·la els joves per l’afinitat temàtica i el llenguatge de la posada en escena.

L’espectacle és una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona, Teatre de Lloret i La Virgueria i ha comptat amb el suport de les Beques “Premis Barcelona 2020” de l’Ajuntament de Barcelona, de les Beques per a la recerca i la innovació en els àmbits de les arts visuals, de l’arquitectura i el disseny, de les arts escèniques, de la música i del pensament de la Generalitat de Catalunya i dels Ajuts a la Creació Carlota Soldevila del Teatre Lliure.

L’obra serà en cartell al Centre de les Arts Lliures del 12 al 14 de juliol de dimarts a dijous a les 8 del vespre amb una durada de 80 minuts en català i castellà.

Més info.

Pollyana Hernández

=)

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó