LalBa ©Vibra Comunicació

Lal’Ba i Maluks s’uneixen a la cançó ‘Comença el ball’

Text: Redacció, Vibra Comunicació. Imatges: Vibra Comunicació.

El grup d’Olesa de Montserrat Lal’Ba i les valencianes Maluks, dues de les formacions més interessants del moment, van publicar divendres 5 d’agost a la mitjanit la cançó compartida ‘Comença el ball’.

Lal’Ba ©Vibra Comunicació

Aquesta cançó compartida és un crit a l’apoderament i l’autoestima. Parla sobre el fet de perdre la por a ser un mateix i deixar enrere allò que a diari posa obstacles a la superació personal.

Aquest és el quart single que publica Lal’Ba aquest 2022. El seu peculiar estil on s’hi fusiona pop, música urbana i lletres costumistes amb sentiment, està captivant a premsa i a públic. En tan sols dos mesos les seves noves cançons ja superen les 150.000 reproduccions i han guanyat 15.000 oients a Spotify.

A més a més, Lal’Ba està d’enhorabona ja que ‘Quan arribi Lal’Ba’ ha estat escollida cançó de l’estiu de la revista Enderrock.

Essent un grup desconegut Lal’Ba han aconseguit que Adrià Salas, líder de La Pegatina, Ariox, una de les cantautores de nova generació més elogiades i, ara, les valencianes Maluks col·laborin amb ells.

Pollyana Hernández

=)

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó