©CaLaDona

Inscripcions obertes per als tallers de tardor d’Autodefensa Feminista 

Text: Redacció, Premsa Ca la DONA. Imatge: Premsa Ca la DONA.

Ja us podeu inscriure als tallers de tardor d’Autodefensa, MMA, Aikido, Kick Boxing i Txi Kung del 19 de setembre al 22 de desembre, a Ca la Dona. Un espai segur, no mixte, des d’on fer xarxa i desenvolupar eines per respondre a agressions físiques, verbals o psíquiques, i trencar mites sobre vulnerabilitats, de manera col·lectiva, i des del potencial del propi cos. Tots els tallers dissenyats amb perspectiva feminista. Inscripcions.

©CaLaDona

A més a Ca la Dona, es poden trobar aquests altres serveis i actes:

-Emergêncies.4: convocatòria oberta 
Fins el 5 de setembre
FemArt obren la convocatòria artística Emergències.4 ‘Formes d’escapisme: contra la disciplina, el control i la conquesta’, residència col·lectiva i Programa Artístic Feminista de Formació que tindrà lloc del 15 de setembre al 24 de novembre a Ca la Dona.

-Vigílies per la Pau i la no violència
Dones x Dones tornen el primer dijous de setembre a les 19h a Pl. Sant Jaume per concentrar-se contra les guerres i en solidaritat amb el poble i les dones d’Ucraïna. Escolten les veus de feministes i pacifistes que estan contra la guerra i aposten per la pau, la no-violència i els drets humans per aturar aquesta guerra. Per una acollida càlida i segura per a totes les persones que fugen de les guerres.

-Propera reunió de Bollos en teoria
3 de setembre a les 12h a Ca la Dona
On seguiran debatint amb dos textos de principis del mil·lenni que parlen de les genealogies lesbianes locals i de la crítica al capitalisme rosa per part dels col·lectius LGTBIQ+, un altre text que parla del pinkwashing, un vídeo esclaridor de les companyes de La SAL i el vídeo i manifest del Pride Barcelona 2022 dedicat a les lesbianes.

-Acollida i benvinguda a Ca la Dona
16 de setembre a les 18:30h a Ca la Dona
Les sessions d’acollida i benvinguda a Ca la dona, són espais on podràs conèixer Ca la dona, la nostra història, com funcionem i els grups que en formen part.

-XII Edició de l’Escola Feminista: “De feminismes i transfòbies”
21 i 22 d’octubre a Ca la Dona
Enguany anirà ‘De feminismes i transfòbies’
Estan treballant en el programa i en el dossier, que esperen tenir aviat.
De moment reserveu-vos les dates per a gaudir de l’Escola Feminista!

-Finestra Oberta: espai d’orientació, cura i empoderament
Espai d’assessorament feminista per a dones en situació de violències masclistes. S’ha de demanar cita prèvia.

Recursos d’urgència durant l’agost
Consulta els PIAD que són oberts durant el mes de juliol i el mes d’agost, així com altres serveis d’urgència que romandran disponibles durant els mesos d’estiu. Més info.

Pollyana Hernández

=)

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó