Comissió Alcolea de Baix, els guanyadors. ©Juana González

Alcolea de Baix es porta el primer premi al concurs de guarniment de carrers de la Festa Major de Sants 2022

Text: Pollyana Hernández. Imatge: Juana González.

El premi al millor guarnit ahir a l’Espanya Industrial va ser per al carrer d’Alcolea de Baix amb ‘La biblioteca perduda’; guanyador també de la distinció al millor sostre. Es va viure un gran ambient al barri de Sants amb aquest lliurament de premis on, grans i petits participen any darrere any.

Comissió Alcolea de Baix, els guanyadors. ©Juana González

A 2/4 i 5 de 8 del vespre va començar l’acte i els nervis es van apoderar de cadascuna de les 11 comissions de carrer.

Alcolea de Baix amb ‘La biblioteca perduda’ va obtenir 408 punts. Suficients per a endur-se el primer premi i la distinció al ‘millor sostre’.

Carrer de Finlàndia amb 386 punts es va quedar amb el segon lloc. Vam poder veure com, després d’un acte infantil amb ‘La Cuca’, els integrants de la comissió de Festa Major d’aquest carrer, es dirigien al Parc de l’Espanya industrial, tots plegats, per a el lliurament de premis. La temàtica d’aquest carrer es sobre ‘El petit príncep’.

Cap sorpresa va resultar veure formant part del pòdium a la Plaça La Farga. Es va quedar amb el tercer premi. Una cava amb vinyes incloses és la temàtica d’aquest carrer. Heu d’anar a veure amb quin detall van fer els raïms.

Alcolea de Dalt es va portar el quart premi, seguida del carrer de Sagunt amb el cinquè, peró aquest últim amb la distinció per ‘Originalitat temàtica’ per ‘L’Òpera Turandot’.

Vallespir va obtenir el sisè premi, seguit del carrer Papin amb el setè. Valladolid es va quedar amb la vuitena posició, carrer de Guadiana amb la novena, Vallespir de Baix amb la desena i carrer de Robrenyo, que no va venir al lliurament, es va quedar amb l’onzena posició.

Però ja ho deia ahir la regidora Laura Pérez i té raó, en aquesta Festa major de Sants 2022 tots els carrers són guanyadors. I tot el barri guanya! Per molts Sants, sempre!

Pollyana Hernández

=)

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó