Autor: Antonio Lajusticia Bueno

Afectacions per la Diada

Text: Redacció, Ajuntament de Barcelona. Imatge: Arxiu.

El Paral·lel romandrà tallat diumenge entre les 15 i les 20 h per la manifestació convocada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC); pel seu pas també estaran afectats els passejos de Colom i d’Isabel II fins a l’escenari de l’avinguda del Marquès de l’Argentera.

Entre les 20 h i la mitjanit romandrà tancat l’accés des de la plaça Puig i Cadafalch fins al MNAC per la celebració de l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya.

La concentració de l’ANC al Paral·lel està convocada a les 16.30 h, i el seu inici a les 17.14 h, però es preveu que molts manifestants s’hi concentrin abans.

Des de les 15 h es prohibeix la posada en marxa dels vehicles que hi puguin quedar aparcats (l’estacionament no està prohibit), a ambdós costats, entre Tamarit i pl. Drassanes.

A partir de les 15.30 h, tot el Paral·lel quedarà aïllat del trànsit.

Restaran tallades les sortides 21 (ambdós sentits) i la sortida 22 (sentit Llobregat) de la ronda del Litoral.

L’organització ha subdividit la zona de concentració a l’avinguda del Paral·lel en 10 trams.

La capçalera se situarà a l’altura del carrer de Carrera. Durant l’horari de la manifestació, es prohibeix la circulació de vehicles per totes les vies que conformen la zona de concentració i el recorregut: av. Paral·lel – pl. Drassanes (calçada Besòs) – pg. Josep Carner (ambdues calçades) – pl. Portal de la Pau – pg. Colom (calçada central bus i calçada mar) – pg. Isabel II – av. Marques de l’Argentera.

Al Paral·lel, s’habiliten com a vials de pas per a vehicles d’emergència les següents zones:

Av. Paral·lel – Tamarit
Av. Paral·lel – Concòrdia – Calàbria
Av. Paral·lel – Nou de la Rambla
Av. Paral·lel – Palaudàries – Portal de Santa Madrona


Per l’acte institucional de la Generalitat de Catalunya amb motiu de la Diada Nacional, a partir de les 20 h i fins a la mitjanit es tanquen els accessos interns a peu per la zona monumental des de la Font Màgica fins al MNAC. La nit de l’11 de setembre queda suspès l’espectacle de la Font Màgica.

Pollyana Hernández

=)

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó