Àngel Casas ©LaVanguardia.com

Mor el periodista de Sants, Àngel Casas

Text: Redacció. Imatge: lavanguardia.com

Ahir 1 d’octubre va morir el periodista Àngel Casas. Així ho va informar Catalunya Ràdio al seu suplement. Afegint el detall de que va succeir de matinada. El presentador patia calcifilàxia i al 2020 li van haver d’amputar la cama dreta.

Àngel Casas Mas va néixer el 16 d’abril de 1946 al barri de Sants, la seva primera casa. A nivell professionals va tenir altres cases: Primer, als seus inicis ‘Ràdio Juventud de Barcelona’, posteriorment ‘Ràdio Barcelona’ i ‘Ràdio 4’. Ja a la televisió: ‘Televisión Española’ i ‘TV3 (Televisió de Catalunya)’.

Va ser guanyador de premis com: ‘Premio Ondas’ al 1972 i al 1986; ‘Antena de oro’ (en Televisió) al 1984; ‘Creu de Sant Jordi’ al 2007; i ‘ARC Award’ al 2014.

La gent el recorda per programes com: ‘Popgrama’, ‘Musical Express’, Àngel Casas Show’, ‘El Sermón’; ‘Un día es un día’, ‘Tal cual’, ‘Los unos y los otros’, ‘Esto es lo que hay’, ‘Totes aquelles cançons’ i ‘Senyores i senyors’.

Va ser director de Barcelona Televisió de 2008 fins la seva jubilació al 2014. Posteriorment va escriure el llibre ‘Carta d’una desassossegada i altres relats’.

Pollyana Hernández

=)

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó