Poble espanyol ©AFANOC 2022-10-04

AFANOC ens covida al: Posa’t la Gorra! pels infants i adolescents amb càncer

Text: Redacció, Associació AFANOC. Imatge: Associació AFANOC.

El ‘Posa’t la Gorra!’ celebra la 22na edició amb moltes novetats!
El diumenge 13 de novembre de les 10:00 h fins a les 14:00 h arriba al Poble Espanyol la festa del ‘Posa’t la Gorra!’. Per accedir-hi és imprescindible tenir la nova gorra que es vendrà per 8 euros.

posatlagorra 2022 ©AFANOC
Posa’t la gorra 2022 ©AFANOC

Però hi ha més esdeveniments:
El dissabte 5 de novembre es durà a terme la campanya ‘Mercats de Barcelona’.
El diumenge 20 de novembre es fa la festa ‘Posa’t la Gorra!’ a Molins de Rei.


Barcelona: La festa del ‘Posa’t la gorra!’ s’ubica en un espai tan emblemàtic com el Poble Espanyol. Per dinamitzar l’escenari es comptarà amb la participació de l’actor i humorista Peyu, i també d’actuacions en directe dels grups infantils Ambauka i Lali Begood. Ara bé, el moment més important de la festa esdevindrà amb la lectura del manifest a càrrec de joves i infants que han viscut la realitat de la malaltia, acompanyats de la junta d’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) i els representants institucionals. I com a novetat, enguany es farà una cursa d’orientació per a totes les edats que vorejarà el perímetre del recinte del Poble Espanyol. Organitzat per TransPerfect, la multinacional tecnològica de serveis lingüístics, que mitjançant la iniciativa Transperfect Mountain Challenge dóna suport a l’AFANOC a través de reptes esportius.


Aquest 2022 Xevi Gallego s’ha encarregat de dissenyar la gorra amb una estètica i un traç característics. Qui ha fet dels monstres una font d’inspiració, Gallego, explica que ‘els meus monstres són ferotges, però sobretot són simpàtics i curiosos’.

L’objectiu de la campanya és donar a conèixer la realitat al voltant dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. I també recaptar fons amb la finalitat de mantenir els serveis que l’AFANOC ofereix gratuïtament per a millorar les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial, i per mantenir La Casa dels Xuklis, un recurs temporal per a les famílies que s’han de desplaçar perquè els seus fills i filles rebin tractament als hospitals de referència.


AFANOC ens covida al: Posa’t la Gorra! pels infants i adolescents amb càncer… ajuda’ns a abraçar el monstre! Més informació.

La casa dels xuklis

Pollyana Hernández

=)

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó