Kleur, Dadodans, CONCEPT Gaia Gonnelli, CHOREOGRAFIE Gaia Gonnelli i.s.m. Candela Murillo, DANS Candela Murillo, MUZIEK Wiebe Gotink, VORMGEVING Tessa Verbei, LICHTONTWERP Ellen Knoops, ARTISTIEK ADVIES Katerina Dietzová

Avui dissabte 12 de novembre comença el Festival ‘elPetit’

Text: Redacció, Premsa ‘elPetit’. Imatge: Premsa ‘elPetit’.

Comença la 18a edició d’elPetit’, el Festival Internacional d’Arts per a la Primera Infància. La programació arriba amb més d’una vintena de propostes artístiques per a infants de 0 a 5 anys i les seves famílies arreu del territori. El Festival arrencarà avui dissabte 12 de novembre amb dos espectacles internacionals: la companyia holandesa Dadons presentarà KLeuR+ (CoLoR+) a la Sala de Sabadell, una proposta que combina l’art visual i la dansa; mentre que la curiositat dels infants a l’hora de descobrir, serà el punt de partida de la cia. danesa Aaben Dans a Hvar er det? (Què és això?), que es podrà veure al Teatre l’Escorxador de Lleida.

Barcelona, Viladecans i Sant Cugat del Vallès també seran l’escenari d’elPetit durant el primer cap de setmana del Festival amb propostes que combinen música, teatre, poesia visual i la dansa. Aquesta edició d’ElPetit’ se celebrarà fins al 27 de novembre a 11 ciutats del territori, però també es podrà gaudir d’una selecció de propostes artístiques en línia a través de la plataforma elPetit als Núvols.

Sota l’eslògan ‘L’Art ens alimenta i ens fa créixer’ el Festival es reivindica com un espai generador d’encontres artístics de qualitat, contemporanis, que aposten per nous llenguatges i el talent emergent, una proposta cultural única que aplega un gran ventall de propostes nacionals i internacionals.

El Festival també esdevindrà un punt de trobada professional obert a artistes i professionals del sector de la cultura i l’educació amb el VII Encontre Internacional d’Arts per a la (Primera) Infància, del 17 al 20 de novembre.

Es podran veure un total de 51 funcions familiars i 31 funcions escolars de companyies de 7 països diferents. Les famílies i els infants podran veure un total de 14 espectacles, 3 propostes virtuals i participar a 6 tallers. ‘elPetit’ es repartirà entre 26 espais d’11 ciutats diferents (Sabadell, Igualada, Barcelona, Lleida, Olot, Benicàssim, Sant Cugat, Viladecans, Sant Quirze del Vallès, Granollers i Sant Esteve Sesrovires). Aquest any s’hi sumen 4 espais nous (el Cinema Edison, com a nova subseu del Teatre Auditori de Granollers; l’Espai Criança i Salut, on es faran tallers vinculats a la programació de la Sala de Sabadell; l’Autèntica Teatre i la reincorporació del Teatre Municipal de Benicàssim).

Les entrades per al públic general ja s’han posat a la venda a les pàgines web de cada espai, Totes les activitats requereixen la reserva d’entrada, sigui per les propostes gratuïtes o de pagament. S’hi pot accedir a través del web elpetit.cat

Pollyana Hernández

=)

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó