Els Borinots impulsen el cicle de concerts Barri Viu Fest

Després d’un primer tram que els Castellers de Sants només van poder fer dues actuacions, entre el febrer i el març, els de la camisa grisa organitzen el Barri Viu Fest, un cicle de concerts en petit format de terrassa amb música en viu, amb un aforament limitat. Aquests concerts es duran a terme cada divendres, des del 17 de juliol al 14 d’agost, de 19 a 23 h, al carrer de Viriat, al costat de l’estació de Sants.

Imatge de Carlota Serarols


Amb aquesta iniciativa, els Borinots pretenen dotar de vida el barri, després d’uns mesos amb l’activitat social restringida a causa de l’emergència sanitària. A més, el títol del cicle de concerts també fa palpable la protesta contra el tanatori que està previst que es construeixi just a l’edifici annex al futur local dels santsencs. L’entitat està adherida a la Plataforma Stop Tanatori i ha participat activament en diverses manifestacions.

El cicle comptarà amb mesures de seguretat pels assistents

Per poder accedir-hi, cada assistent s’haurà de descarregar l’entrada de forma gratuïta a través de la pàgina web (apartat de la web de la colla amb tota la informació http://www.borinots.cat/barriviu/ o enllaç directe per descarregar entrades https://p.berrly.com/borinots/events/), tot seguint els protocols establerts. Hi haurà un aforament limitat de 250 persones. D’aquesta manera el Barri Viu Fest es farà en un format semblant al que es va realitzar el passat dissabte, amb motiu de la Diada d’Estiu i el concert de Marcel Marimon.
A més, in situ també es prendran les diverses mesures de seguretat que exigeixen la situació actual: entrada i sortida en punts diferents de l’espai, dotació de gel hidroalcohòlic a l’accés i a la barra, senyalització de línies a terra per a la cua de la barra i la de l’entrada, ús obligatori de mascareta per entrar i moure’s dins l’espai, priorització de la targeta per efectuar els pagaments de la barra i disposició de taules i cadires respectant la distància de seguretat.

Música d’arrel

Al llarg de les cinc setmanes de concerts, hi participaran cinc parelles d’artistes que aportaran la seva música d’arrel. Els concerts començaran a dos quarts de nou del vespre, tot i que la terrassa obrirà a les 19 h amb música ambient. Entre els grups que hi participaran destaca ‘Criatures’ el 24 de juliol, amb Ivó Jordà a la gralla i Marçal Ramon a l’acordió diatònic, guanyadors del premi Enderrock al millor disc folk del 2019.
D’altra banda el Barri Viu Fest obrirà el 17 de juliol amb Carol Duran i Núria Lozano, que ens faran gaudir del grup ‘Betzuka’ amb les seves veus acompanyades amb el violí i l’acordió diatònic. Manu Sabaté i Carles Marigó tancaran el mes de juliol amb els seus sons Inquiets, insòlits, indòmits, improvisadors, incansables, iconoclastes, irreverents, indefinibles…
De cara al mes d’agost ‘Dos pardalets’, amb Carles Belda a l’acordió i Marc Serrats a la guitarra, ens oferiran un repertori de versions de cançons que tots coneixem. Finalment el festival el tancarà la proposta intimista de ‘Gaya’, amb la veu d’Heura Gaya, acompanyada pel guitarrista Abel Serra.
Tot just acabat el Barri Viu Fest, els Borinots es bolcaran en els últims preparatius de la Festa Major de Sants, entre el 22 i el 26 d’agost, on també hi haurà música en viu en format de terrassa, monòlegs, teatre infantil, recitals de poesia i altres.
 

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó