La política social i econòmica protagonista de el Temps Mort

La setmana passada havíem de parlar sobre el sistema elèctric espanyol i les seves febleses, però el debat va anar dirigint-se cap al sistema que tenim d’organitzar-nos com a societat, tant política com econòmicament.

La feblesa del capitalisme més destacable és el seu egoisme i insolidaritat, qualitats que han aflorat durant aquesta pandèmia. A molts ens costa reconèixer que en situacions de crisi hem d’actuar d’una manera diferent, més si la crisi va més enllà de temes econòmics, com és aquest cas. Les coses no van gaire malament pel que fa a dades epidemiològiques, el cap de setmana passat va ser el de més casos de tota la pandèmia i el divendres també es va arribar al rècord de contagiats en 24 hores.

No hem après dels errors de la primera onada, en la que faltaven respiradors. Ara falta personal mèdic. Tot apunta a que tornarem a estar tancats a casa, tot i que l’economia realment no s’ho pot empassar. Però, com que tenim aquesta personalitat cristiana tots ens preguntarem: de qui ha estat la culpa? Dels polítics? Dels joves? Dels restaurants? Dels empresaris?

Cada setmana 4 joves paren l’apocalipsi per parlar del món que els adults ens han deixat i del què vindrà. Programa moderat i dirigit per l’Oriol Janué i el Marc Carulla. Si ens animem fem entrevistes i algun reportatge.

Man Hoh Tang Serradell

http://revistayoung.es/

Vaig ser director d'estratègia econòmica i comercial a La Marina i locutor de ràdio des dels setze anys en aquesta casa. Ara soc director de l'Ona de Sants-Montjuïc mentre segueixo amb el meu projecte personal, la Revista YOUNG España.

Pot ser que vulguis saber més

  • https://edge.mixlr.com/channel/dlyio
  • Ona de Sants-Montjuïc