Les escolen i instituts obren les portes

Abans del període de preinscripció escolar per al proper curs, els centres organitzen trobades, visites i jornades de portes obertes perquè les famílies puguin conèixer-ne el funcionament, els serveis que ofereixen i el projecte de centre o el caràcter propi de cadascun.

Diversos centres educatius ja han començat a fer aquestes jornades de portes obertes. Enguany, les preinscripcions es faran del 15 al 24 de març de 2021 al segon cicle d’infantil i primària, i del 17 al 24 de març a l’ESO.

En totes aquestes visites, que es fan amb grups més o menys reduïts per garantir les mesures contra el contagi de covid-19, cal reservar dia i hora per acudir-hi. Es pot consultar en un sol web les dates i horaris de totes les jornades de portes obertes, amb adreces i formularis de contacte, perquè les famílies puguin conèixer el funcionament de cada centre, els serveis que ofereixen i el projecte o caràcter propi de cadascun.

Preinscripció telemàtica

La presentació de sol·licituds de preinscripció escolar s’haurà de fer de forma telemàtica al web preinscripcio.gencat.cat i s’han d’enviar per correu electrònic al centre triat en primera opció, juntament amb una còpia de la documentació escanejada o fotografiada.

Les famílies que tinguin dificultats o no tinguin els mitjans necessaris, poden fer servir el Servei d’Atenció Telefònica que el Consorci d’Educació de Barcelona ha posat a la seva disposició (935 511 000, de 9.00 a 13.30 hores), o també es poden desplaçar a una de les oficines habilitades perquè els donin suport en la realització d’aquest tràmit. Cal demanar cita prèvia.

Nota de Premsa

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó