El Punt Verd Mòbil de la Marina canvia d’emplaçament

El Punt Verd Mòbil que fins ara s’instal·lava a la plaça de la Marina de Sants s’ha traslladat a la placeta que hi ha a l’altra banda del passeig de la Zona Franca, davant del número 31 del carrer de la Foneria i de la Sala Pepita Casanellas, al costat d’una de les sortides de l’estació de metro. L’horari continua sent els divendres de 8.30 a 14 h.

Per evitar les dificultats d’accés del camió a la plaça que hi ha sobre el Mercat de la Marina, el Punt Verd Mòbil del barri de la Marina s’ha desplaçat a la plaça que hi ha a l’altra banda del passeig de la Zona Franca, igualment cèntrica i lloc de pas per acollir el Centre Pepita Casanellas i la boca de metro de Foneria (L10 Sud).

Els punts verds mòbils (PVB) són camions que acompleixen totes les funcions de recollida de residus que es duen a terme als punts verds, els que no s’han de deixar als contenidors. Els PVB s’ubiquen en diferents llocs de la ciutat, en horaris fixos, per acostar-se als ciutadans.

A la Marina de Port trobareu un altre PVB els dimecres de 16 a 19.30 h a la plaça de Sarah Bernhardt. Al carrer del Foc, 56 (la Marina del Prat Vermell) també hi ha la Deixalleria de Montjuïc (Punt Verd de Zona), una instal·lació fixa i de grans dimensions que està oberta de dilluns a divendres de 8 a 18.30, i els dissabtes i diumenges de 9 a 13 h.

Nota de Premsa

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó