Centenars de persones mostren el seu suport a en Carles

El restaurador del carrer de Vallespir, Carles, va ser condemnat a presó preventiva arran de les manifestacions per demanar l’absolució de Pablo Hasél a Barcelona el passat diumenge.

Aquest matí, a plaça de Sants, s’hi han aplegat centenars de veïns, membres d’entitats independentistes i entitats de Sants que han participat en una breu manifestació que ha acabat a la porta del local al carrer de Vallespir.

La concentració ha arrencat a dos quarts d’onze amb la petita roda de premsa improvisada a peu de carrer i a tres quarts de dotze la lectura del manifest i missatges de suport per part de portaveus de les entitats en suport del veí.

Cap allà l’una ha arrencat una manifestació liderada per una pancarta que s’ha traslladat a les portes dels cinemes Balaña on s’hi ha llegit novament un manifest i s’ha procedit amb unes pintades que deixaven “Carles” i “absolució”.

Finalment els manifestants han sorprès al veí quan s’han aplegat a la porta del seu local on els ha rebut entre llàgrimes d’admiració i sorpresa. En Carles s’ha de presentar al jutjat novament i se li ha prohibit participar activament en aquesta mobilització.

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó