Aquest dilluns reobren les ludoteques

Aquesta setmana tornen a funcionar les ludoteques municipals i la Guingueta de Jocs de la Rambla de Sants.

Des de dilluns, 22 de febrer, la modificació de les restriccions sanitàries per evitar el contagi de la covid-19 permet reprendre les activitats extraescolars i de lleure educatiu per a l’alumnat d’educació infantil i primària, sempre amb grups de sis infants com a màxim, respectant les mesures establertes i prioritzant les activitats a l’aire lliure.

Obertura esperada per moltes famílies

Les ludoteques municipals de Sants-Montjuïc han reobert les portes progressivament aquesta setmana, avisant prèviament a les famílies a les que els tocava assistir-hi. La Ludoteca Poble-sec, l’Olzinelles a la Bordeta i la Casa dels Colors a la Marina han hagut de reestructurar els grups de manera que ara, a cada sala, només hi haurà dos infants petits, dos adults i un/a monitor/a; o bé cinc infants grans i un/a monitor/a.

Pel que fa als espais de joc a l’aire lliure, la Guingueta de Jocs dels jardins de la Rambla de Sants torna a funcionar aquest dissabte mateix, amb dos espais separats per a tres infants i tres adults cadascun. S’hi han establert torns de joc de mitja hora, als quals es pot accedir sense reserva prèvia. L’horari és dissabte i diumenge d’11 a 14 h.

Nota de Premsa

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó