Fotografia de El Periódico

Jordi (SANTS ES CREMA): “Esperar que els polítics t’arreglin la vida és demanar massa”

Restauradors de Sants-Montjuïc han anunciat recentment la creació de Denominació d’Origen Sants (D.O. Sants), una associació no formal que pretén ajudar a impulsar la restauració a les propostes dels barris. Potenciar a què els veïns i les veïnes apostin per sortir a degustar dins del barri és el principal objectiu d’aquesta entitat que avui ha estrenat la primera activitat conjunta.

En plena temporada de calçots, les restauradores s’han estret les neurones per presentar propostes d’allò més originals. Vint-i-cinc locals oferiran fins al 14 de març un plat amb el calçot com a protagonista de forma original. Entre les propostes veurem d’escumes de calçots, tacos mexicans amb carn i calçot, truites amb calçot a la graella i romesco, empanades o bombas.

Hem aprofitat aquesta trobada que ha tingut lloc a la Iguana – Cultura de proximitat per parlar després d’un mogut any les seves impressions sobre el futur de l’associacionisme i la proposta gastronòmica que presenten amb el calçot.

Man Hoh Tang Serradell

http://revistayoung.es/

Vaig ser director d'estratègia econòmica i comercial a La Marina i locutor de ràdio des dels setze anys en aquesta casa. Ara soc director de l'Ona de Sants-Montjuïc mentre segueixo amb el meu projecte personal, la Revista YOUNG España.

Pot ser que vulguis saber més

  • https://edge.mixlr.com/channel/dlyio
  • Ona de Sants-Montjuïc